top of page

OVER OBJEQT

Objeqt Vastgoed Visualisatie biedt een breed pakket aan diensten die je helpen een snelle én goede verkoop of verhuur te realiseren!

Dit doe ik voor particuliere opdrachtgevers, makelaars, ontwikkelaars en woningcorporaties. Ik bied op-maat oplossingen op basis van een persoonlijke aanpak en een hoge servicegerichtheid. In Objeqt vind je een professionele partner die jouw belangen deelt.

 

Objeqt presteert & ontzorgt. Aansprekende presentaties zorgen niet alleen voor een meetbaar beter en sneller resultaat, maar ook voor trotse en tevreden opdrachtgevers. Zo kun je jouw handen vrijhouden voor hetgeen jij goed in bent: het daadwerkelijk verkopen en/of verhuren van objecten. 

OVER JEROEN

Sinds 2000 ben ik al professioneel fotograaf. Ik ben eerst actief geweest als sportfotograaf en vanaf 2008 heb ik me gespecialiseerd in vastgoed.

Samen met mijn partner Claire en onze hond Harvey woon ik in Voorne aan Zee. In de zomermaanden ben ik op het water te vinden of zie je me op de racefiets voorbij komen. Als het kouder wordt sta ik graag op het ijs, zoek ik de sneeuw op of geniet ik van lange winterwandelingen.

Alles wat ik doe, doe ik gepassioneerd. Door iedere dag met het goede been uit bed te stappen en de volle 100% te geven, haal je immers het beste uit jezelf. En dat
vertaalt zich uiteraard
ook naar mijn werk!

Jeroen Vermeeren

Anker contact

CONTACT

Bedankt voor de inzending!

Objeqt Vastgoed Visualisatie
Fazantenlaan 2
3233 BB Oostvoorne

Telefoon:   06-21541564
Email:        jeroen@objeqt.nl

IBAN:  NL09 INGB 0006861832

BTW:   NL002033097B86

KVK:    63558785

© Copyright 2020   I   Objeqt Vastgoed Visualisatie

PORTFOLIO

bottom of page