top of page
Anker fotografie
Fotografie.png

Eén foto zegt meer dan 1000 woorden...

Een goede fotoreportage informeert én enthousiasmeert! En is essentieel voor een goede en snelle verkoop of verhuur.

 

Objeqt maakt realistische foto's die het beste uit je woning, kantoor of bedrijfspand halen. Met focus op ruimte, overzicht en oriëntatie, maar ook met oog voor detail en sfeer!

OVER ONS

Anker plattegronden

Duidelijke plattegronden wijzen potentiële kopers of huurders op de mogelijkheden van je object. En genereren een hogere Funda ranking!

Objeqt vervaardigt overzichtelijke en uiterst gedetailleerde plattegronden in 2D en 3D die interactie genereren: binnen Floorplanner kunnen gebruikers alvast je woning of kantoorpand zelf inrichten of verbouwen!

Plattegronden.png
Anker video
Video.png

Bewegend beeld betoverd!

Een professionele videoproductie is niet alleen uitermate geschikt voor sociale media of om een jonge(re) doelgroep te bereiken, maar geeft ook een betere positie op Funda.

Iets bijzonders te presenteren? Dan is een hoogtevideo, timelapse of voice-over wellicht iets voor je!

Anker 360 graden fotografie

Verzorg een virtuele tour!

360 graden foto's geven een extra dimensie aan de beleving van je presentatie. Denk aan een virtuele tour of online bezichtigingen van bestaande bouw. Of virtual en augmented reality voor nog te realiseren nieuwbouw. 

Een 360 graden foto geeft de kijker de regie. En jou een hogere Funda ranking!

360 Graden Fotografie.png
Anker inmeten

PORTFOLIO

Inmeten.png

Meten is weten! Vandaag de dag is een correct meetrapport onmisbaar voor de verkoop of verhuur van objecten. Een foutieve weergave kan namelijk leiden tot vervelende discussies, compensatie claims of zelfs rechtszaken.

Objeqt verzorgt kwalitatieve metingen voor zowel de woningmarkt (BBMI) als bedrijfs onroerend goed (NEN2580) en is beroeps aansprakelijkheid verzekerd!