Fotografie.png

Eén foto zegt meer dan 1000 woorden...

Een goede fotoreportage informeert én enthousiasmeert! En is essentieel voor een goede en snelle verkoop of verhuur.

 

Objeqt maakt realistische foto's die het beste uit je woning, kantoor of bedrijfspand halen. Met focus op ruimte, overzicht en oriëntatie, maar ook met oog voor detail en sfeer!

OVER ONS

 

Duidelijke plattegronden wijzen potentiële kopers of huurders op de mogelijkheden van je object. En genereren een hogere Funda ranking!

Objeqt vervaardigt overzichtelijke en uiterst gedetailleerde plattegronden in 2D en 3D die interactie genereren: binnen Floorplanner kunnen gebruikers alvast je woning of kantoorpand zelf inrichten of verbouwen!

Plattegronden.png
 
Video.png

Bewegend beeld betoverd!

Een professionele videoproductie is niet alleen uitermate geschikt voor sociale media of om een jonge(re) doelgroep te bereiken, maar geeft ook een betere positie op Funda.

Iets bijzonders te presenteren? Dan is een hoogtevideo, timelapse of voice-over wellicht iets voor je!

 

Verzorg een virtuele tour!

360 graden foto's geven een extra dimensie aan de beleving van je presentatie. Denk aan een virtuele tour of online bezichtigingen van bestaande bouw. Of virtual en augmented reality voor nog te realiseren nieuwbouw. 

Een 360 graden foto geeft de kijker de regie. En jou een hogere Funda ranking!

360 Graden Fotografie.png
 

PORTFOLIO

Inmeten.png

Meten is weten! Vandaag de dag is een correct meetrapport onmisbaar voor de verkoop of verhuur van objecten. Een foutieve weergave kan namelijk leiden tot vervelende discussies, compensatie claims of zelfs rechtszaken.

Objeqt verzorgt kwalitatieve metingen voor zowel de woningmarkt (BBMI) als bedrijfs onroerend goed (NEN2580) en is beroeps aansprakelijkheid verzekerd!

 

Creëer je eigen droomhuis!

Een artist impression is een ideale toevoeging aan je presentatie voor bijvoorbeeld een gedateerde woning die je graag wil laten tonen in een moderner jasje, of voor leegstaande woningen of bedrijven.

Onze interieur en exterieur impressies zijn leverbaar in jouw gewenste stijl!

Artist Impressions.png
 

Let the stars shine! Met avondfoto's valt jouw woning nog beter op én kan je kijkers betoveren met extra sfeerbeelden, aan- en uitzichten.

Samen kiezen we het beste moment uit om jouw woning in the spotlight te zetten. Dat kan tegen zonsondergang, echt 's avonds wanneer het helemaal donker is, maar ook met zonsopkomst!

Avond Fotografie.png
 

Business as usual!

Objeqt heeft veel ervaring in het presenteren van bedrijfs onroerend goed, ongeacht de grootte of functie. Dus van kleine kantoor-/winkelruimten tot distributiecentra van 15.000m²!

 

Denk bijvoorbeeld aan fotografie, het opstellen van NEN2580 meetrapporten en het maken van plattegronden. 

BOG Diensten.png
 

Doe eens uit de hoogte... en verras kijkers met een uniek perspectief van je woning of bedrijfspand!

 

Dit kan met ons hoogtestatief of (indien wettelijk toegestaan) met een drone.

Hoogtefoto's geven een ruimtelijker effect aan je presentatie en elimineren storende elementen zoals geparkeerde auto's, een hoge heg, muren en bomen!

Hoogte Fotografie.png
 

Duurzaamheid loont! Een GroeiWijzer toont kopers wat de mogelijkheden zijn op het gebied van verduurzaming,  profileert u als milieubewust kantoor én biedt diverse voordelen zoals toegang tot een extra bouwdepot, subsidies en BTW teruggave.

De GroeiWijzer is een gevalideerde onderlegger voor zowel banken als hypotheekverstrekkers!

Groeiwijzer.png
 

COMING SOON!

 

Vanaf 2021 wordt het energielabel voor woningen bepaald op basis van NTA 8800. Deze verplichting heeft voor zowel makelaars als verkopers ingrijpende en kostbare consequenties. 

Objeqt heeft al een passende én betaalbare oplossing bedacht. Meer weten? Mail mij voor meer informatie!

Energie Prestatie.png
 

The finishing touch...

Heb je als makelaar zelf al een video opgenomen als sneak preview? Of als verkoper al eerder foto's gemaakt van je tuin in de zomer? En/of misschien ook nog bouwtekeningen liggen?

Objeqt helpt je graag met de nabewerking van foto's en video of het maken van Floorplanner plattegronden!

Bewerking.png

© Copyright 2020   I   Objeqt Vastgoed Visualisatie